Inschrijven voor een wedstrijd

Stap 1 van 6

Door gebruik te maken van deze inschrijfmogelijkheid, worden je persoonsgegevens doorgestuurd naar de vereniging.

Voorwaarden voor de wedstrijd Bixie wedstrijd dressuur en ponyleiden in Hattem:

InschrijfformulierGeen informatie bekend
Betalen startgeldBetalen kan op het wedstrijdterrein
Overige informatie     Bij aanmelden graag de naam van de ruiter, de naam van de pony, de discipline en klasse (met voorkeur voor proef) vermelden van de combinatie.

We beginnen in de ochtend met de dressuurproeven en gaan verder met het ponyleiden. Neem je Bixie & Friends ruiterpaspoort mee voor de stempels. Ook is het mogelijk om op deze dag de eerste 12 stempels te behalen. Bij het ponyleiden bieden we een extra prijs aan voor de leukste, creatiefste en mooist verklede combinatie.
Daarnaast kleden wij de dag aan met gezellige niet pony, maar wel Bixie gerelateerde bezigheden, zoals bijvoorbeeld een kleurwedstrijd en een verloting. We sluiten de dag af met een gezamenlijke prijsuitreiking. Inschrijven bij voorkeur via de mail: wedstrijden@hippisch-hattem.nl. Bij aanmelden graag de naam van de ruiter, de naam van de pony, de discipline en klasse (met voorkeur voor proef) vermelden van de combinatie. Tevens kunnen via deze mail ook vragen worden gesteld. Is het een dringende vraag dan kun je contact opnemen met Annelies Oosten via 06-16670678. Een dressuurproef kost €7.50 per start en ponyleiden €5,=. Sluitingsdatum 2 november. Wil je je nadien nog inschrijven, dan graag telefonisch contact opnemen. Afmelden kan eveneens per email.
Bij het secretariaat kan zowel contant als per pin betaald worden.
 
Voor vragen:wedstrijdsecretaris Hippisch Hattem - Telefoon:
Chat